Sälj kakor & godis med klassen

Sälj Swedish Fika´s produkter som kakor, godis och strumpor via Klassbanken.se. Produkterna kostar från 65:- upp till 175:- och er förtjänst är 40% på det ni säljer. Börja tjäna pengar genom att registrera er klass, lag eller förening. Efter er registrering kan ni sätta igång direkt att börja sälja kakor och godis, genom att ladda ner Swedish Fikas broschyr. Vi skickar även ut tryckta broschyrer till den angivna adressen vid registreringen.

Klassbanken Swedish Fika Broschyr sida 2
Klassbanken Swedish Fika Broschyr sida 3

Swedish Fika® av Himmelsö består av läckra kakor och bakverk i fina presentförpackningar som är hållbart producerade. Tanken med deras bakverk är att de ska smaka som hembakat med allt ifrån klassiska svenska Chokladbollar, Dammsugare och klassiska kakor såsom Vaniljkakor och Chokladkakor. Alla deras förpackningar och bakverk är närproducerade och tillverkade i Sverige för att minska klimatpåverkan samt koldioxidutsläppen. Swedish Fikas bakverk och kakor är även veganska och bakade med RSPO-certifierade och UTZ/Rainforest Alliance ingredienser.

Swedish Fikas små kakor med helt unika recept finns i två ljuvliga smaker. Den veganska chokladkakan med bitar av underbar choklad är perfekt för chokladälskaren. Samt deras möra vaniljkakor som smälter i munnen, fungerar utmärkt till en kopp te eller kaffe. Om du inte vet vad du ska bjuda på till fikat eller har ont om tid för att baka, är dessa perfekta och smakar precis lika gott som hembakat.

Sälj kakor tillsammans, hur mycket kan ni tjäna?

25
20
50
Total förtjänst KR

Varför sälja kakor och godis till klassen?

Sälj kakor, godis, strumpor och tjäna extra pengar till ditt lag, förening eller klass. Vårt sortiment innehåller ett stort urval av olika sorter av allas favorit kakor och godis. När ni är klara med er försäljning tillsammans med klassen, laget eller föreningen beställer ni kakorna, godiset och strumporna enkelt online via får webbutik för Swedish Fika.

Med Swedish Fika´s kakor och godis som ni säljer via oss på Klassbanken kan era kunder unna sig åt något gott, samtidigt som ni samlar in pengar till något som är viktigt för er. Allt är gjort av högkvalitativa råvaror och smakar fantastiskt. Att sälja kakor och godis är ett enkelt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen, klassen eller laget. Vårt sortiment innehåller ett stort utbud av olika sorter och smaker, så att det finns något för alla.

Säljexempel

– Så här mycket kan ni tjäna genom att sälja Swedish Fika via Klassbanken

25 st säljare säljer 20 st produkter var för 75 kr/st
Totalt försäljning: 37500kr * 40% = 15000 kr i förtjänst

25 st säljare säljer 15 st fröpåsar var för 75 kr/st
Totalt försäljning: 28125kr * 40% = 11250 kr i förtjänst

25 st säljare säljer 10 st fröpåsar var för 75 kr/st
Totalt försäljning: 18750 kr * 40% = 7500 kr i förtjänst

Sälja kakor med klassen glada tjejer