Sälj choklad & kokosbollar

Sälj Herrgårdstoppens produkter som gräddbollar med choklad eller gräddbollar med kokos via Klassbanken.se. Gräddbollarna kostar 80:- för en förpackning som innehåller 20 st och er förtjänst är 40% på det ni säljer.  Börja tjäna pengar genom att registrera er klass, lag eller förening. Efter er registrering kan ni sätta igång direkt att börja sälja, genom att ladda ner Herrgårdstoppens broschyr.

OBS! Minsta kvantitet att sälja är 150 st toppar, är ni 25 st säljare behöver ni endast sälja 6st var för att klara minsta kvantiteten för en order.
Herrgårdstoppen är en av få av våra leverantörer med en minsta kvantitet gräns. Om ni inte vill ha något minsta antal att sälja rekommenderar vi att ni säljer någon av våra andra leverantörer som till exempel Franssons Polkagrisar, Swedish Fika eller Nelson Garden´s produkter.

Sälj choklad eller cocosbollor

Sälj choklad och kokosbollar och tjäna extra pengar till ditt lag, förening, eller klass. När ni är klara med er försäljning tillsammans med klassen, laget eller föreningen beställer ni choklad och cocosbollarna enkelt online via vår webbshop för Herrgårdstoppen.

När vi mottagit er order levereras de till er angivna adress och ni kan sätta igång med att dela ut de till era kunder. Med våra kokos och chokladbollar dina kunder unna sig åt något gott, samtidigt som ni samlar in pengar till något som är viktigt för er. Sälj cocos och chokladbollar idag och börja tjäna pengar till det ni brinner för.